Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Herr: ”Fokuserar på prestationen” | Sista hemmamatchen i grundserien väntar


Sista hemmamatchen i grundserien väntar. Grönvitt, som är klara för kvartsfinal, siktar på att hitta toppformen inför slutspelet. – Vi vill spela bra de två sista matcherna och komma in med en bra och skön feeling till slutspelet, säger Michael Carlsson.

Kvartsfinalplatsen säkrades under onsdagen. Trots VSK-förlust gick andra resultat med Sportklubben vilket gör att man redan nu kan sikta in sig på kvartsfinalspelet.

– Vi vill spela bra de två sista matcherna och komma in med en bra och skön feeling till slutspelet. Vi har femteplatsen idag och den ska vi försvara.

För motståndet på fredagskvällen står tabelljumbon IK Tellus.

– Som alltid när vi möter Tellus så kommer de köra och kämpa. De har en Tellusanda och en stark grupp där alla försöker göra varandra så bra som möjligt hela tiden. Ett stort hjärta för sporten och liret, det är det vi ställs mot imorgon.

Vad gäller för VSK:s del?
– Vi fokuserar på vår prestation och att göra en bra match. Det finns detaljer i spelet som jag vill se och att vi tar kliv framåt. Morgondagens match och sista omgången är viktiga matcher för oss.

Mot IK Tellus får Benjamin Pizzoni Elfving chansen mellan stolparna då han ersätter Henrik Kjellsson.

– ”Benji” har varit väldigt bra på träningar under en längre period och han är väl värd den här chansen. Han har kämpat sig till den, lagt ner hårt jobb hela säsongen, är alltid positiv och ställer upp för laget. Han har en tuff position och är väldigt ung, han har en lysande framtid framför sig.

Jesper Hermansson åkte på en smäll mot IK Sirius och klev av planen. Michael Carlsson kan ge lugnande besked.

– Han är mest omtöcknad i kroppen av smällen, inget är sönder som vi kunnat se såhär dagen efter. Han är stel såklart, men det är ändå positivt. Han kan nog vara med och köra nästa vecka igen.

E L I T S E R I E N  H E R R | Omgång 25
Västerås SK – IK Tellus
Fredag 19/2 19.00
ABB Arena Syd

#enkronasmatchen – Köp fiktiva biljetter och stötta VSK Bandy
Swisha 50kr eller valfritt belopp till 123 269 4545

Se matchen på Sportbladet Play >>>

Följ matchen på Bandygrytan.se >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer