Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Herr: ”Gilla läget när det väl är dags” | Herrlaget laddar inför hemmapremiär


Match igår, match imorgon. Nu är säsongen verkligen igång även för herrlaget som på tisdagskvällen tar emot Broberg/Söderhamn på hemmaplan. – Vi behöver upp i nivå för att ha en bra möjlighet för att ta två poäng, säger Michael Carlsson inför matchen.

Söndagens premiärseger har lagt sig. Det blev två poäng borta mot IK Tellus med tio mål framåt, sex olika målskyttar och endast två insläppta.

– Vi gör en stabil match över 90 minuter. Killarna tyckte att det var kul att komma igång med Elitserien och det var bra spelglädje på isen.

Idag genomförde herrlaget ett kort men intensivt pass på isen. Imorgon väntar Broberg/Söderhamn.

– Broberg är ett bra lag med bra fart och skytte. Vi behöver upp i nivå för att ha en bra möjlighet för att ta två poäng.

VSK saknar fyra spelare. Måns Engström (hjärnskakning), Max Mårtensson (fotskada), Stefan Kröller (sjuk) och Niklas Gifting (avstängd).

– Det tillhör spelet på något vis och vi jobbar på som vanligt och fokuserar på de som är friska.

Det blir en annorlunda säsong på flera olika vis med tanke på pandemin. Matcherna spelas utan publik och matcher kan tätt inpå avslag flyttas på grund av smittorisk.

– Vi har pratat igenom att det är en sån säsong som kan bli ryckig och att matcher kan flyttas, men det bekommer oss inte så mycket. Vi kör när vi ska köra och jag tycker att vi är duktiga på att ställa in oss på att gilla läget när det väl är dags.

E L I T S E R I E N  H E R R | Omgång 2
Västerås SK – Broberg/Söderhamn
Tisdag 24/11 19.00
ABB Arena Syd

Se matchen på Sportbladet Play >>>
Skaffa grundseriekortet och välj VSK Bandy som din favoritklubb – då går 100kr till VSK Bandy!

Matchen spelas utan publik. Läs mer om detta beslut här >>>

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer