Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Herr: Grönvitt laddar om för ny bortamatch – ”Vi ska upp på hästen igen”


Det är dags för herrlagets andra raka bortamatch när man ställs mot Åby/Tjureda i den nya bandyhallen Eriksson Arena. – Det gäller för oss att vara riktigt bra från matchstart, säger assisterande tränaren Johan Ganebro.

Grönvitt förlorade bortamatchen mot Sandvikens AIK i fredags med 6-4 och siktar på att komma tillbaka på vinnarspåret så snabbt som möjligt.

– Vi hade en bra träning i förmiddags och för oss handlar det om att vi ska upp på hästen igen och se till att vi är redo för match 14.00.

Vad säger du om motståndarna Åby/Tjureda?
– Åby är ett talangfullt lag med många duktiga och välutbildade spelare. Det är spelare och en klubb som har framtiden för sig, för varje träning och match i Elitserien så bygger de på sig erfarenhet. Det är en spännande resa den klubben har framför sig.

Åby/Tjureda är tabelljumbo med endast en inspelad poäng på de 16 matcher laget har spelat.

– Det gäller för oss att vara riktigt bra från matchstart om vi ska kunna vinna matchen. Det ska bli riktigt spännande att komma ner till Eriksson Arena

Det är också en ny Elitseriearena VSK kommer till.

– Det ska bli riktigt spännande att komma ner till Eriksson Arena, man har hört mycket om den. Vi ser fram emot att komma till en ny arena i Elitserien.

Måns Engström är sjuk och missar måndagens match. I övrigt är alla spelare tillgängliga.

E L I T S E R I E N | Omgång 17
Åby/Tjureda – VSK Bandy Herr
Måndag 6/1 14.00
Eriksson Arena

Följ matchen på Bandygrytan >>>
Se matchen live på Bandyplay >>>
Följ matchrapporteringen på Bandypuls/VLT >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer