Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: Grönvitt ställs mot ryska mästarna – ”Funderar inte på vilka som står på andra sidan”


I försäsongens sista träningsmatch ställs herrlaget mot ryska mästarna SKA Neftyanik. – Kul med en motståndare som vi inte stöter på så ofta, säger Michael Carlsson inför matchen.

Herrlaget kommer från en bra helg nere i Lidköping där det blev final i Svenska cupen. Dock kom man hem med ett gäng skador. Oscar Gröhn, Martin Landström, Joel Engström och Henrik Kjellsson står alla fyra över träningsmatchen mot Neftyanik.

– Det är fyra bra spelare som brukar ha stora roller i vårat spel, men vi funderar inte så mycket kring det utan använder oss av hela truppen. Alla vet vad de ska göra och vi kommer att ge vårt yttersta av det vi har imorgon.

Laget är inne i en intensivare period med många matcher där Svenska cupen spelades i helgen och World cup spelas nästa vecka.

– Vi kommer från en helg där vi tömt ur oss ganska rejält och då gäller det att rehabilitera sig lite och bygga upp sig igen med lagom mängd träning, vila och sömn. Sen vässar vi på oss i början av nästa vecka och går upp på alla cylindrar för att vara fräscha i benen, kroppen och skallen när vi kliver in i World cup mot IFK Vänersborg.

Som sista träningsmatchmotståndare står ett stjärnspäckad Neftyanik med bland andra Maxim Ishkeldin, Yuri Vikulin, Artem Bondarenko och svenske Erik Pettersson. Om namnen är något VSK lagt någon vikt vid?

– Går man ut till match så funderar man inte på vilka som står på andra sidan. Vi fokuserar på att göra en så bra match som möjligt och vi tycker själva att vi har ett riktigt bra lag med bra spelare, så de kommer få jobba imorgon de också.

TRÄNINGSMATCH
VSK Bandy Herr – Neftyanik
Torsdag 2/10 14.00
ABB Arena Syd

FRI ENTRÉ!

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer