Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Härlig utmaning” – Michael Carlsson


Säsongens första bortamatch väntar när Sportklubben åker till Helsingehus Arena för att ställas mot Broberg/Söderhamn. – Det kommer nog bli lite ställningskrig, säger Michael Carlsson om den förväntade matchbilden imorgon.

Herrlaget har skakat av sig den tunga förlusten i fredagens seriepremiär och blickar fram mot en vecka med två matcher.

– Man har varit lite grinig och vresig hela helgen och man har gått och funderat. Nu är det släppt och killarna har ruskat av sig allt och vi är fokuserade på den här veckan fullt ut.

På måndagseftermiddagen genomförde laget sista träningen inför bortamatchen mot Broberg/Söderhamn. Båda lagen förlorade sina respektive seriepremiärer och Michael Carlsson förväntar sig en tuff match.

– Det kommer nog vara mycket närkampsspel där det är två lag som vill göra bra ifrån sig. Det kommer nog bli lite ställningskrig om vem som tar tag i taktpinnen, vi vill naturligtvis göra det från start. Det kommer bli en intressant match och vi har vår bild klar hur vi vill att det ska se ut, sen gäller det att jobba till sig så att matchen blir som man vill.

Vad säger du om laget Broberg/Söderhamn?
– Dels är de bra skridskoåkare allihopa och har ett bra luftspel, det är ett komplett lag sådär. Det blir en härlig utmaning och vi känner att vi är sugna på att göra en riktigt bra match.

Skadeläget är sig likt från förra veckan med både Jesper Jonsson och Oscar Gröhn borta. Linus Björklund är sjuk och missar bortamatchen mot Broberg/Söderhamn.

E L I T S E R I E N | Omgång 2
Broberg/Söderhamn – VSK Bandy Herr
Tisdag 5/11 19.00
Helsingehus Arena

Se matchen live på Bandyplay >>>
Följ matchen på Bandygrytan >>>

Dan Kiwii Persson
Foto: Stefan Borg


[fb_like]

Kommentera

kommentarer