Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Jag är imponerad av Vetlanda” – Carlsson inför bortamatchen


VSK Bandys herrlag åker söderut för att ställas mot Vetlanda BK på bortais. Ett lag som tappat många spelare de senaste åren, men som fortsätter spela en bra bandy. – Vi måste vara på tårna imorgon för att ha en chans att vinna, säger Michael Carlsson inför matchen.

VSK stod för en mäktig insats i söndags hemma mot Bollnäs GIF där man vann med 10-1, en match man tagit med sig saker från men som man också lagt bakom sig.

– Vi tar med ganska mycket gör vi, samtidigt måste vi nollställa oss. Vi kan inte leva kvar i den där bubblan, vi gjorde en bra match och den stoppar vi med i ryggsäcken. Vi vet vad som gäller för att ha en chans att vinna imorgon.

Vetlanda BK har vunnit tre av fem matcher i inledningen, förlusterna har kommit mot Sandvikens AIK och Hammarby IF.

– Jag är imponerad av Vetlanda, de har tappat några spelare men ändå har de fixat till ett bra lag och ett bra spel. Jag är imponerad av det jag sett av dem hittills på försäsongen och i inledningen av Elitserien. Vi måste vara på tårna imorgon för att ha en chans att vinna.

Vad är det som gör att Vetlanda lyckas hålla sig på en så pass hög nivå trots stora spelarförluster de senaste åren?
– De har en bra träningskultur där nere, de ser alltid till att vara i så bra form och skick som möjligt för att kunna spela en bandy högt tempo. Det har de gjort jättebra under alla år och får alltid fram bra ungdomar och talanger. All heder till VBK.

Hur blir det för VSK att ställas mot ett lag som spelar med hög fart?
– Vi gillar också att spela med mycket fart, det är alltid kul när det blir tempo i matcherna. Man får jobba både hem och framåt, att det böljar på tycket vi är kul. För oss gäller det att ha ett bra variationsspel samtidigt som vi är strikta i defensiven.

E L I T S E R I E N
Vetlanda BK – VSK Bandy Herr
Onsdag 14/11 19.00
Hydro Arena Vetlanda

Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer