Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Mycket hänger på oss själva” – Carlsson inför Frillesås BK på bortaplan


Det är tätt matchande för herrlaget den här veckan med match redan imorgon, då Frillesås BK väntar på bortaplan. – En av de häftigaste bortamatcherna man kan ha, säger Michael Carlsson inför matchen.

Måndagens seriefinal mot Villa Lidköping slutade oavgjort, 5-5, i en intensiv och fartfylld match.

– På det stora hela gör vi en bra match över 90 minuter, samtidigt har vi saker att fila på som gör att vi ska kunna vinna den matchen. Vi har ett tag kvar tills vi ska vara allra, allra bäst. Vi är ett nytt lag och vi har kommit långt i vår utveckling, men vi har en bit kvar. Det är härligt att känna så efter 5-5 mot Villa, att vi kan göra lite saker bättre.

Nu väntar Elitserienykomlingen Frillesås BK på bortaplan. Utomhus.

Sjöaremossen, det är ju en av de häftigaste bortamatcherna man kan ha. Det är första gången vi är där och spelar, vi ser fram emot att åka ner och vi tror att Frillesås kommer vara bra. Vi måste upp i nivå för att ha en chans att vinna imorgon.

Frillesås är en ny motståndare, hur bra koll har ni på laget?
– Vi har tittat på matcher de har spelat och de gör det jättebra. De försvarar sig bra samtidigt som att de tar varje chans de får framåt. De har ett spel som de litar på och de lägger ner sin själ i sitt spel och gör det så bra som möjligt. Det ska bli kul att se dem imorgon.

Är det något speciellt VSK behöver se upp med?
– Det finns några spelare det går väldigt fort för och det finns lite skytte i laget. Vi har saker vi måste se upp med samtidigt som vi måste komma upp på en hög nivå själva. Mycket hänger på oss själva, att vi är väl förberedda imorgon klockan 19.00.

E L I T S E R I E N
Frillesås BK – VSK Bandy Herr
Onsdag 21/11 19.00
Sjöaremossen

Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson
Foto: Stefan Borg


[fb_like]

Kommentera

kommentarer