Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Precis börjat lära känna varandra på isen” – Carlsson inför första träningsmatchen


Säsongens första träningsmatch väntar när Allsvenska Falu BS står för motståndet, med förre VSK:aren Mikael Olsson i laget. – Jag vill att killarna går ut och har kul, säger Michael Carlsson.

Det har varit stor rotation på spelare ut och in i VSK till den här säsongen. Sex spelare ut och sex nya spelare in.

– Vi är en ny grupp i år och vi har precis börjat lära känna varandra på isen och de nya spelarna löser saker på ett annat sätt än de som var här tidigare. Jag tycker att vi har en spännande och intressant försäsong framför oss.

Första träningsmatchen väntar alltså, vad vill du se ute på isen imorgon?
– Jag vill att killarna går ut och har kul och försöker göra nån grej som vi vill göra framöver, så att man har något att gå vidare med efter matchen, säger Carlsson och fortsätter;

– Vi håller på att nöta in spelet på träningar hela tiden och det kommer nog sitta delvis imorgon, samtidigt har vi många nya som ska in i vårt spel. De som har varit här tidigare har det spelet i ryggmärgen. Vi vill fortsätta utveckla vårt passningsspel, det vill jag se imorgon, många passningar och att vi sätter varandra i bra lägen.

Kommer spelet att förändras till den här säsongen?
– Vi siktar alltid på att utveckla vårt spel och lägga till dimensioner så att vi blir så svårstoppade som möjligt. Vi har en grund att stå på och vi vill utveckla den vidare.

Alla VSK:are på plats kommer känna igen minst en av spelarna i Falu BS. Mikael Olsson lämnade Grönvitt i våras och är en av spelarna i Faluns satsning tillbaka till Elitserien.

– Det blir kul att möta Falun med Mikael Olsson som får komma hem hit och spela med sitt nya lag i första matchen.

TRÄNINGSMATCH
VSK Bandy Herr – Falu BS
Lördag 24/8 12.00
ABB Arena Syd

FRI ENTRÉ!

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer