Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Herr: ”Slutspelsfeeling” | Första matchen av två mot Hammarby IF


Herrlaget har inte mött Hammarby IF i serien än. På sex dagar möts man nu två gånger, med morgondagens hemmamatch först ut. – Det kommer att bli tufft och hett där ute, säger Michael Carlsson.

VSK kommer från två poäng borta mot Frillesås BK i tisdags.

– Det är inte att bara åka ner och hämta poäng i Frillesås. De är alltid bra och spelar jämna matcher där nere, mot alla lag. Vi genomför hela dagen och matchen på ett jättebra sätt, skönt också att komma ihop som grupp genom att åka buss ihop i elva timmar.

På fredagskvällen, med avslagstid 18:00, väntar säsongens första möte mot Hammarby IF.

– Ett stabilt och bra lag med mycket spetskompetens. Det kommer att bli tufft och hett där ute. Vi börjar komma in i ett avgörande skede i serien där alla poäng är jätteviktiga och platserna ska fördelas. Det är alltid roligt att möta Hammarby, de vill spela bandy.

Hur ska det bli att möta Hammarby IF i två raka matcher?
– Det kan ju vara lite känslor som hänger med till match två. Det är bara kul och det blir lite slutspelsfeeling kring det hela.

Hammarby IF ligger på en 12:e plats i tabellen, VSK ligger på sjätteplats. Men det skiljer bara tre poäng mellan lagen.

– Alla matcher är viktiga. Det är en lite konstig serie i år, vissa lag har vi redan mött två gånger och vi har inte ens mött Hammarby eller Bollnäs en enda gång än. Matcherna mot Hammarby klassas som klassikermöten och vi har haft många heta bataljer mot varandra. Det ska bli intressant att spela mot dem.

Hur är läget i truppen?
– Läger är bra. Vi har Måns Engström som är förkyld. Daniel Johansson och Max Mårtensson är på väg tillbaka om 2-3 veckor. Alla som är med och tränar är krya, fräscha och i bra form.

E L I T S E R I E N  H E R R | Omgång 16
Västerås SK – Hammarby IF
Fredag 15/1 18.00
ABB Arena Syd

#STÖTTAFRÅNSOFFAN – Köp fiktiva biljetter och stötta VSK Bandy
Swisha 50kr eller valfritt belopp till 123 269 4545

Se matchen på Sportbladet Play >>>

Följ matchen på Bandygrytan.se >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer