Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Herr: ”Tagit kliv framåt” | Bortamatch mot Edsbyns IF


Man möttes för bara två veckor sen. Nu ställs Grönvitt mot Edsbyns IF igen. – Två lag som är i bra form, säger Michael Carlsson inför matchen.

Mycket har hänt sedan lagen möttes sist, framförallt har det spelats många matcher. Grönvitt är inne i en positiv trend med tre raka segrar.

– Vi har tagit kliv framåt sen sist vi möttes, och det har Edsbyn också gjort. Det är två lag som är i bra form som möts imorgon och det brukar alltid vara hårt där uppe. Det ser vi fram emot.

VSK kommer senast från en uddamålsseger mot Hammarby IFZinkensdamms IP, i en match där ordet skönspel skulle klassas som att ljuga i en rättegång.

– Även om det var utematch och snö i onsdags så är det inget som bekommer oss speciellt mycket. Vi konstaterar vad det är för väder, har en plan för det och sen utför vi den i 90 minuter. Vi tycker att det är ganska roligt att fajta till sig ett par poäng, vi har det inbyggt i oss.

Hur är känslan i truppen?
– Den är god och har varit det hela säsongen. Nu har det väl blivit ännu bättre på slutet när vi har vunnit matcher, allt går mycket lättare då. Det är bra fart på träningarna och killarna ser ut att vara pigga i benen och skallarna.

Daniel Johansson och Max Mårtensson tränar på is men är inte tillgängliga för spel än. Dock missar ytterligare två spelare matchen.

– Danne och Max trappar upp lite mer för varje träning som går men är nån vecka bort båda två. I övrigt är Stefan Kröller sjuk och Elias Engholm skadad.

E L I T S E R I E N  H E R R | Omgång 18
Edsbyns IF – Västerås SK
Lördag 23/1 15.00
Svenska Fönster Arena

#STÖTTAFRÅNSOFFAN – Köp fiktiva biljetter och stötta VSK Bandy
Swisha 50kr eller valfritt belopp till 123 269 4545

Se matchen på Sportbladet Play >>>

Följ matchen på Bandygrytan.se >>>

Dan Kiwii Persson
Foto: Carl Basili


[fb_like]

Kommentera

kommentarer