Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Vi är sugna på mer” – Michael Carlsson inför semifinal 1:5


Efter fyra jämna kvartsfinaler väntar nu en grönvit semifinalserie mellan VSK och Hammarby IF. Imorgon spelas den första matchen, i Västerås. – Det kommer bli härliga veckor framöver, säger Michael Carlsson när han pratar om den stundande semifinalserien.

Det räckte med fyra kvartsfinaler för VSK att säkra semifinalplatsen, för Hammarby krävdes en femmatcher tuff kvartsfinalserie mot Sandvikens AIK. Där man i lördags säkrade semifinalplatsen. På plats i Göransson Arena var Michael Carlsson och Johan Ganebro.

– Över de 90 minuterna så vann Hammarby rättvist. Det var två ganska tröttkörda lag som kom ut där, men Hammarby gjorde det bra och gick segrande ur striden.

Vad säger du om laget Hammarby IF?
– Det är ett bra lag med bra skridskoåkare och bra passningsspelare. Det är två riktigt bra lag som kommer göra upp här i semifinalen. Det blir en spännande och härlig semifinalserie.

För VSK:s del har man två år i rad åkt ur i kvartsfinal, nu väntar alltså semifinalspel.

– Vi har gjort ett bra jobb under hela säsongen, vi har tagit oss hit och vi är sugna på mer. Vi ser laddade och fokuserade ut, vi är redo att ta oss an semifinalerna nu.

Vad är det som gäller imorgon?
– Att kliva ut och vara rejäla från start, att alla är delaktiga och att vi pumpar på i 90 minuter och är noggranna i defensiven. Vi hoppas att det kommer bli en riktigt bra serie med bra inramning av publiken. Det kommer bli härliga veckor framöver.

När lagen tidigare ställts mot varandra brukar det ofta hetta till lite extra.

– Det är mycket prestige i de här matcherna och det är inte så långt att åka emellan, så det kommer åka många supportrar åt båda håll. Vi ser fram emot att det ska bli riktig slutspelshetta, det är mycket som ligger i potten och det är bara att kräma ur allt.

 

S E M I F I N A L 1:5
VSK Bandy Herr – Hammarby IF
Tisdag 5/3 19.00
ABB Arena Syd

Biljettlänk >>>
Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

 

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer