Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: ”Vi kommer ha ett stort stöd imorgon” – Carlsson inför semifinal 2:5


Det är dags för den andra, grönvita, semifinalen och matchen spelas utomhus på Zinkensdamms IP. – Jag skiter fullständigt i vad det är för väder, vi ska vara bra imorgon, säger Michael Carlsson efter torsdagens träning.

Sportklubben leder med 1-0 i matcher efter 6-3-segern på hemmaplan i tisdags. Nu väntar Stockholm och Zinkensdamms IP.

– Vi har tränat på bra och förberett oss för den här matchen som komma skall. Varje match vi går ut till, går vi ut för att vinna. Det är ingen skillnad nu jämfört med vilken match som helst. Nu är det semifinal och det är först till tre som gäller, vi ska åka upp och göra allt för att ta vinst nummer två imorgon.

Sett till vädret ser det ut att bli några plusgrader och nederbörd, men de yttre omständigheterna är inget Carlsson lägger vikt vid.

– Det är så det är, egentligen bryr jag mig inte om vädret. Jag skiter fullständigt i var det är för väder, vi ska vara bra imorgon. Oavsett om det är blankis eller orkanvindar.

Vad förväntar du dig av Hammarby imorgon?
– I grunden tror jag att de kommer hålla kvar i sitt, med hur de har spelat under slutspelet hittills. De kanske ändrar detaljer, men på det stora hela så kommer det nog vara så som det har sett ut.

VSK är trygga på hemmaplan, jag gissar att Hammarby IF känner sig rätt trygga på Zinkensdamm?
– Ja, det är klart. Det är deras hemmaplan där de tränar flera gånger i veckan. Samtidigt så trivs vi också på Zinkensdamm, och vi kommer ha ett stort stöd imorgon.

Totalt åker fyra bussar upp till Stockholm med supportrar, dessutom finns rapporter på flertalet bilar och tågresenärer. Med andra ord väntar en stark VSK-klack på plats.

– Det känns jäkligt bra, våra supportrar stöttar oss och de lyfter fram oss när vi mest behöver det. Vi tar ut det bästa ur varann för att det ska bli så bra som möjligt.

 

S E M I F I N A L 2:5
Hammarby IF – VSK Bandy
Fredag 8/3 19.00
ABB Arena Syd

Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer