Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Information från styrelsen


Organisation VSK Bandy

Styrelsen har under försommaren arbetat fram en ny kansliorganisation. Vi har haft samtal med samtliga medarbetare om framtiden och de roller vi behöver för att bedriva vår verksamhet.

Rollerna är till sitt innehåll något förändrade och tre personer har valt att stanna kvar hos oss vilket vi är väldigt glada för. Ni kommer fortsatt att träffa Torbjörn Engström (kansli/administration), Stefan ”Lillis” Jonsson (Schysst Framtid/sälj) och Dan ”Kiwii” Persson (kommunikation/matchevent). Vi har dessutom anställt Nicklas Ekstedt som ansvarig för vårt marknadsarbete och som även ska ansvara för vårt affärsnätverk. Nicklas har under förra verksamhetsåret varit styrelseledamot och har lång erfarenhet av försäljning. Vi välkomnar Nicklas till sitt nya jobb den 1/8.

Vi vill tacka Joel Engström, Erik Grönberg, Henrik Lundgren, Andreas Westman och Anders Ek för roliga år och fina insatser samt önska dem lycka till med framtida utmaningar.

Det ekonomiska läget medför att vi inte kommer anställa någon klubbchef. Istället kommer Niclas Odén ha ansvar för det operativa arbetet medan Gisela Stockhaus kommer ha ansvar för personal och för övergripande frågor i föreningen.

 

Gisela Stockhaus, ordförande VSK Bandy


[fb_like]

Kommentera

kommentarer