Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Isabelle Larsson skänker prispengar till VSK Bandy


Inför helgens SM-final i Uppsala blev Isabelle Larsson utsedd till Årets Komet inom svensk bandy, och hon fick därmed även ta emot Hejapriset som delades ut i samarbete med initiativet Tillsammans för fler i rörelse. Prispengarna från hejapriset har Larsson valt att skänka till VSK Bandy. – Det känns självklart att välja VSK Bandy och deras flickverksamhet. De är våra framtida damspelare och jag vill att de ska få förutsättningarna för att nå sina mål och drömmar, säger Isabelle Larsson till svenskbandy.se.

Hejapriset delas ut i samarbete med Svenska Spels och Riksidrottsförbundets gemensamma initiativ Tillsammans för fler i rörelse. Förutom äran tilldelas även Isabelle Larsson 5000kr som hon får skänka till valfri svensk bandyförening, där pengarna ska gå till föreningens verksamhet för att få fler fysiskt aktiva.

– Det känns verkligen jätteroligt och jag är glad över att kunna bidra med medel till min moderklubb

Tillsammans för fler i rörelse drivs sedan våren 2017 gemensamt av Svenska Spel och Riksidrottsförbundet.
– Vi vill vara med och stötta idrottens egen verksamhet för att sänka tröskeln till rörelse. Svenska Bandyförbundet och alla föreningar runt om i Sverige gör ett fantastiskt jobb med att försöka skapa en idrottsrörelse där alla får plats, oavsett ambitionsnivå. Jag är övertygad om att VSK Bandy kommer förvalta medlen på ett ypperligt sätt, säger Linn Rydstedt, projektledare för Tillsammans för fler i rörelse på Svenska Spel.

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer