Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Junior: Hopslaget P19 kliver in i Svenska cupen


Inför den här säsongen har VSK Bandy och TB Bandy slagit ihop sina P19-lag och spelar under namnet Västerås BK (Bandyklubb). I helgen drar Svenska Cupen Junior igång och Västerås BK ställs mot Nässjö IF på bortaplan. – Spelarnas entusiasm inspirerar oss ledare att jobba tillsammans och jobba ännu hårdare, säger tränaren Jonas Thunberg.

Tränare för VBK P19 är Jonas Thunberg.

– Två lag har blivit ett, ledare har bytt sidor och jobbar sedan i maj tillsammans för grabbarna. Spelare som tidigare har varit rivaler jobbar nu tillsammans mot samma mål. Vi är inte klara men vi är en god bit på väg för att utvecklas tillsammans, säger Thunberg och fortsätter;

– Spelarnas entusiasm inspirerar oss ledare att jobba tillsammans och jobba ännu hårdare för att vis ska nå våra mål och resultat.

I Svenska Cupen Junior grupp D ställs laget mot Nässjö IF och Vetlanda BK om en plats i finalspelet som spelas i Lidköping 19-20 oktober.

– Vi åker till Nässjö med stort självförtroende men med respekt för en väldigt bra motståndare. På lördag är alla spelare tillgängliga så vi har alla förutsättningar att göra ett bra resultat. Vi åker till Småland med glädje, attityd och ödmjukhet, avslutar Thunberg.

Svenska Cupen Junior D
Nässjö IF – Västerås BK
Lördag 5/10 16.30
Följ matchen på Elitrapport, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer