Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Aronsson skriver nytt kontrakt | ”Vi är aldrig nöjda”


Bella Aronsson har skrivit ett nytt tvåårskontrakt med VSK Bandy. – Jag trivs fantastiskt bra i laget och i föreningen, säger Bella Aronsson.

Bella Aronsson anslöt till VSK för två år sedan och har under sin tid i klubben vunnit allt som går att vinna, trots det känner hon fortfarande att hon själv och övriga spelare är hungriga på mer.

– Vi är aldrig nöjda helt enkelt, vi tränar hårt och vill alltid bli bättre. Vi har två säsonger i bagaget tillsammans med Olle (Wiberg) och Hasse (Hedin), vi har en klar spelidé tillsammans som vi kommer att bygga vidare på. Det är några tongivande spelare som har lämnat och det är ett hål vi andra ska se till att fylla.

Du väljer att stanna i VSK och skriver ett nytt tvåårskontrakt. Hur har tankarna gått?
– Jag trivs fantastiskt bra i laget och i föreningen och jag har fått en klarare framtidsbild även utanför bandyn. Såklart var VSK en stor del i mitt beslut att stanna i Västerås.

Säsongen 2019/2020 går till historien. VSK vann den första upplagan av Svenska cupen, det följde man upp med att vinna World cup, ta hem Elitseriesegern och till slut kröna säsongen med ett SM-guld. Hur summerar man en sån säsong?

– Vi vann allt som gick att vinna, det måste väl ändå vara ett helt okej betyg för en säsong? Vi har haft otroligt roligt på vägen, bandyn är inte bara bandy i sig utan det är mycket utanför isen som har bidragit till resultaten.

Försäsongen pågår för fullt där damlaget tränar dels på egen hand men också gemensamt.

– Det är speciellt såklart. Vi kör några gemensamma pass i veckan, utomhus, och vi har också fått individanpassade träningspass som vi genomför på eget håll. Så vi är igång som vanligt med viss anpassning. Vi har en rolig resa framför oss och vi kommer att vara ödmjuka inför den.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer