Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Edberg förlänger med Sportklubben | ”Jag ser fram emot vintern”


Försvarsgeneralen Stefan Edberg förblir VSK trogen och har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över nästa säsong plus ett optionsår. – Jag har fått tid att fundera ordentligt, säger Stefan Edberg.

VSK Bandy är glada att fortsätta presentera förlängningar av spelarkontrakt. Tidigare idag blev det klart att Oscar Gröhn stannar i föreningen, nu är det försvararen Stefan Edberg som har skrivit på.

– För min egen del så har det varit ganska lugnt den senaste tiden, jag har varit föräldraledig och med tanke på hur det ser ut runtomkring så har det varit helt okej för mig och jag har fått tid att fundera ordentligt. Jag har vetat om situationen i VSK och att vi landar ett nytt kontrakt nu känns jättebra och skönt.

VSK tränar gemensamt under tisdagskvällen och då gör Stefan Edberg första passet med laget under den här försäsongen.

– Det är kul att få träffa grabbarna igen! Jag har kört på sedan början av april och känner mig i bra form. Det är alltid kul att komma ner hit och träna gemensamt, veckorna går rätt fort ändå så snart är det dags igen.

VSK har i stort sett samma lag som föregående säsong, något Edberg tror är en stor fördel.

– Vi kommer kunna jobba vidare på det vi har jobbat med och vi har ett ungt, lovande och hungrigt gäng. Det är klart att det känns att tappa Landström, men vi har absolut potential i folk som kan fylla den luckan.

Edberg tillhör det äldre gardet i laget nuförtiden, något han trivs med.

– Det är kul, på något sätt börjar man känna sig äldst också och det har jag inte gjort innan. Det är många unga och duktiga som kommer upp och som vill driva framåt hela tiden och på så sätt känns det skönt att vara med och se ett nytt lag växa fram och vara med och bidra på ett annorlunda sätt än vad man har gjort förut.

Vad ser du mest fram emot nu?
– Att göra en bra försäsong framförallt, att bli skön i kroppen och träna på bra. Jag ser fram emot vintern, det ska bli kul att spel.

Kontraktet är skrivet på 1+1 år.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer