Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Eklund stannar i VSK och flyttar till Västerås


Köpingsdottern Mathilda Eklund stannar kvar i VSK Bandy och byter småstad till storstad. – Jag trivs i VSK och ABB Arena känns som ett andra hem, säger Mathilda Eklund.

Varför väljer du att förlänga ditt kontrakt med VSK?
– Det känns som att vi hela tiden vill bli bättre och ett ännu mer seriösare lag samt att föreningen hela tiden strävar efter att bli bättre och utvecklas. Jag trivs i VSK och ABB Arena känns som ett andra hem.

Mathilda har pendlat från hemstaden Köping till Västerås för träningar och matcher, en stor förändring för henne blir nu att hon flyttar till Västerås.

– Det känns jättebra att jag ska flytta till Västerås, jag är verkligen förväntansfull men samtidigt lite nervös. Det ska bli oerhört skönt att slippa pendla, jag tror att flytten kommer påverka mig på många positiva sätt. Det visar sig om jag kommer sakna mammas mat eller inte, men det är tur att det inte är så långt hem till Köping i alla fall.

Det har pratats om det förr och tåls att tas upp igen. Damlaget har vunnit allt som gått att vinna de senaste säsongerna. Och Eklund hoppas att man fortsätter på det spåret.

– Vi kommer ta ännu ett kliv och bli ännu bättre och personligen har jag samma höga mål för laget som tidigare. Jag ser ingen anledning till att inte ha det. Jag är otroligt taggad på säsongen och jag har en väldigt bra känsla, avslutar Mathilda Eklund.

Kontraktet är skrivet över de två kommande säsongerna.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer