Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Elias Engholm lånas in från AIK


VSK Bandy lånar in Elias Engholm från AIK resten av säsongen. – En hårt arbetande forward med ett bra skott, säger sportchef Ted Andersson om Engholm.

Möjligheten att låna in Elias Engholm dök upp efter initiativ från AIK, där Elias fått sparsamt med speltid under säsongen.

– Pandemin och skador har slagit hårt mot oss och herrlaget specifikt. Vi står bakom Michael Carlsson till 100% och samtidigt som vi fick en fråga från honom att se över möjligheten att plocka in någon så hörde AIK av sig om Elias, säger VSK Bandys ordförande Gisela Stockhaus.

– I en redan tunn trupp så har vi några långtidsskador och vi lever i en pandemi, så vi behöver ta höjd för att kunna fullfölja säsongen. Då är Elias en bra spelare att få in. Hade det varit en vanlig säsong så hade vi flyttat upp spelare från juniorlaget, men de varken tränar eller spelar matcher nu, säger Ted Andersson.

Vad för typ av spelare är Elias Engholm?
– Elias är en hårt arbetande forward med ett bra skott.

VSK Bandy lånar in Elias Engholm säsongen ut och Elias är spelklar på fredag. VSK Bandy vill tacka AIK för ett fint samarbete för alla tre parters bästa.

En intervju med Elias Engholm kommer under dagen.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer