Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Emelie Åkerlund förlänger med Sportklubben – skriver nytt ettårsavtal


Med en fantastisk säsong bakom sig förlänger Emelie Åkerlund kontraktet med Sportklubben. – Jag har aldrig stött på en förening som är så genuin om folks liv och verkligen bryr sig om spelare så pass mycket som man gör, säger Emelie Åkerlund.

Säsongen som gick var Åkerlunds första riktiga säsong på väldigt länge. Det syntes även på planen där hon tog stora kliv.

– Det har varit riktigt skönt att ha haft en hel säsong bakom sig, jag har haft det lite hattigt tidigare. Nu fick jag vara med från början med en hel försäsong vilket har gynnat mig.

Varför väljer du att stanna i VSK?
– Jag har aldrig stött på en förening som är så genuin om folks liv och verkligen bryr sig om spelare så pass mycket som man gör. Det känns extra bra och viktigt för mig som har en familj vid sidan av.

Det blev final i både Svenska Cupen och SM-final säsongen som gick, Åkerlund har en fortsatt stark tro på laget.

– Jag tror på vårt lag och jag hoppas att så många som möjligt stannar kvar. Jag trivs i laget och jag tror också att vi kan bli hur bra som helst.

Peder Lönn, sportchef:
– Emelie tog ett kliv framåt i sin utveckling och i sitt spel den gångna säsongen. Med sin fart, sitt utmanande spel och sitt skott är hon ett mot motståndarna oavsett vilken position hon utgår ifrån.

Dan Kiwii Persson
Foto: Jako Keric


[fb_like]

Kommentera

kommentarer