Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Engström förlänger med Västerås SK | ”Stolt över att få representera VSK”


VSK Bandy kan gladeligen presentera ännu en kontraktsförlängning. Den kvicke Joel Engström stannar i klubben efter att han skrivit på ett avtal som sträcker sig 1+2 år. – Det är dags på riktigt för mig att ta nästa kliv, säger Joel Engström.

Att stanna i VSK fanns det inga tvivel om för Joel Engström.

– Det känns som att det är dags på riktigt för mig att ta nästa kliv och miljön jag får vara i här passar perfekt. Jag är jättenöjd att kontraktet är på skrivet och stolt över att få representera VSK.

Hur har försäsongen varit hittills tycker du?
– Att köra mycket själv är både skönt och lite annorlunda. Vi träffas en gång i veckan och det passar bra i dessa tider. Sen har Carlsson och Ganebro stenkoll på oss i vår individuella träning där vi använder oss av en app (XPS) där vi rapporterar träningsbelastning, sömn och lite annat.

Joel Engström kliver nu in i sin tredje säsong i VSK Bandy, efter några år i TB Västerås och Sandvikens AIK dessförinnan.

– Vi är en tajt grupp med otroligt bra bandyspelare, det är blandat ungt och gammalt på ett bra sätt. Det är skönt att vi har samma tränare och många spelare kvar från förra året som kommer fortsätta att utvecklas så att vi hittar ett framgångsrikt spel.

Vad ser du mest fram emot nu?
– Först och främst vore det väldigt skönt om pandemin lägger sig så att vi får börja spela när Elitserien är planerad. Sen är jag själv väldigt taggad på att börja tävla. Det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans över 26 omgångar först och främst.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer