Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Gifting stannar i VSK | ”Kommer hitta ett vinnande spelkoncept”


Mittfältaren Niklas Gifting stannar i Västerås SK över nästa säsong. – Det känns naturligt att fortsätta spela i VSK, säger Niklas Gifting.

I det klassiska tröjnumret 20 har Västeråspubliken fått se Niklas Gifting glida runt på isen de senaste säsongerna, så blir det fortsatt framöver då Niklas och VSK kommit överens om ett 1+1-kontrakt.

– Det känns jätteskönt att vi har kommit överens och att vi har hittat en bra lösning, det känns naturligt att fortsätta spela i VSK.

Janne Rintala och Martin Landström ut och Max Mårtensson in. Det är till stora delar samma lag som kliver ut på isen nästa säsong.

– Det är som några har sagt tidigare, vi är ett ungt och hungrigt lag som kommer att göra allt för att vinna varje match i vinter. Jag är inte orolig, vi kommer att hitta ett vinnande spelkoncept i vinter.

På tisdagseftermiddagarna träffas laget för veckans gemensamma träningspass, i övrigt följer alla personanpassade träningsupplägg som assisterande tränare Johan Ganebro ansvarar över.

– Det är lite speciellt och lite tråkigt att inta ha så många gemensamma pass som vi brukar ha, men alla är duktiga och tar sitt ansvar över sin egen träning.

Vad ser du mest fram emot nu?
– Jag ser fram emot en bra försäsong där vi tränar på oss så att vi är redo tills Elitserien drar igång.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer