Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Gröhn förblir Grönvit | ”Mycket potential i laget”


Sportklubben kan presentera ännu en förlängning. Yttehalven Oscar Gröhn förblir grönvit när han nu har skrivit på ett ettårsavtal. – Det känns jättebra att det har löst sig, säger Oscar Gröhn.

Under rådande omständigheter har kontraktsskrivningen dragit ut på tiden, men nu står det klart att Oscar Gröhn stannar i moderklubben.

– Det känns jättebra att det har löst sig, jag trivs bra i staden och vi är rotade här. Det har dragit ut lite på tiden och varit lite ovisst runtomkring, men VSK är en fantastisk klubb och vi är ett härligt gäng i laget.

Herrlaget inledde försäsongen för fyra veckor sedan, men på de gemensamma passen har inte Gröhn varit med. Istället har han kört på egen hand.

– Jag har kört på själv och ansluter till laget idag. Det har gått jättebra och jag har inga problem att träna själv och följa de träningspass jag har sedan tidigare. Jag har rätt bra koll på vad jag behöver göra.

Att träffa lagkamraterna igen efter två månaders frånvaro, hur ska det bli?
– Det ska bli skönt att träffa grabbarna igen och få lite extra energi på det viset. Nu träffas vi inte ofta under rådande omständigheter men det är bara att gilla läget som det är nu och köra på själv. Det har vi gjort förr och alla brukar vara i bra form.

Hur går tankarna på nästa säsong?
– Det blir spännande att se vart vi står och hur läget är framåt hösten. Det finns mycket potential i laget och den ska vi se till att vi får ut.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer