Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Henrik Kjellsson förlänger sitt kontrakt till 2020/2021


VSK Bandy och Henrik Kjellsson är överens om att aktivera Kjellssons plusår redan i år. – Det känns som att det kan vara början på en ny storhetstid, säger Henrik Kjellsson.

För ett år sedan anslöt Henrik Kjellsson från IK Sirius där han spenderade tre år efter att ha lämnat just VSK. Då skrev Kjellsson på för 2+1, redan efter ett år aktiveras plusåret.

– Det känns jättebra att känna att man har förtroendet. Jag vill vara med på den här lilla resan vi har påbörjat med laget. Vi är ett ungt och hungrigt lag som har många år framför oss, det känns som att det kan vara början på en ny storhetstid.

Du hade 1+1 kvar men väljer att aktivera plusåret redan nu, varför?
– För att jag trivs otroligt bra i föreningen, staden och i laget tillsammans med grabbarna och hela gänget runtomkring. Givetvis även för att man vill nå de sportsliga framgångarna, jag är här för att jag vill vinna.

Hur går tankarna på kommande säsong?
– Jag ser fram emot den jättemycket. Det känns redan nu som agg man har byggt upp en revanschkänsla för att man inte gick hela vägen förra året, det är det jag känner att drivkraften kommer att vara under den här försäsongen. Att vi ska ta det hela vägen nästa år.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer