Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Henrik Kjellsson klar för tre år


Målvaktsfantomen Henrik Kjellsson har skrivit ett nytt treårsavtal med VSK Bandy och stannar kvar i moderklubben. – VSK är min klubb och det känns jättebra att ha förtroendet att få vara kvar, säger Henrik Kjellsson.

Henrik Kjellsson kom tillbaka till Grönvitt inför säsongen 2018/2019 efter tre år i IK Sirius. Nu har han skrivit ett nytt treårsavtal med Västerås SK.

– Det känns såklart jättebra att få det klart och vi har något bra på gång, det visade vi mot slutet på säsongen. Vi ska bara fortsätta därifrån när nästa säsong drar igång.

Vad får dig att stanna?
– Det känns väldigt bra i föreningen och vi är på gång sportsligt. Det är självklart att man vill vara med och ta tillbaka föreningen till toppen igen, det är det som känns inspirerande. VSK är min klubb och det känns jättebra att ha förtroendet att få vara kvar.

Nu har Rasmus Sjöström, Jesper Jonsson, Daniel Johansson och så Henrik Kjellsson skrivit på nya kontrakt med Västerås SK.

– Vi har goda möjligheter att fortsätta utvecklas och kriga om de allra främsta placeringarna. Vi har fortfarande en ganska ung trupp med utvecklingspotential och bra spelare som kommer bli ännu bättre. Det känns jättekul att få vara en del av det.

Ted Andersson, sportchef:
– Nummer ett så är Kjellsson en fantastiskt bra målvakt och han har vunnit många matcher åt oss, det är den ena delen. Sen är han en genuin VSK:are i grund och botten. Kjellsson kan vår historia och utifrån det är han viktig för oss, att han vill förvalta klubbens historia på bästa sätt.

Dan Kiwii Persson
Foto: Stefan Borg


[fb_like]

Kommentera

kommentarer