Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Hermansson förlänger med VSK | ”Det här är mitt hem”


Jesper Hermansson har varit Grönvit sedan barnsben, nu förlänger han sitt kontrakt med klubben över nästa säsong. – Det var inga konstigheter alls, det här är mitt hem och det är här jag vill vara, säger Jesper Hermansson.

Med VSK som moderklubb känner sig Jesper Hermansson trygg i Grönvitt. Förutom tre säsonger i TB Västerås har han tillbringat hela sin karriär i klubben, där han hör hemma.

– Det var inga konstigheter alls, det här är mitt hem och det är här jag vill vara.

VSK Bandy pausade alla kontraktsförhandlingar under inledningen av Coronapandemin, dessa lättade man på för en tid sedan och kontraktet för Hermansson kunde skrivas under.

– Vi var överens ganska tidigt, nästan direkt när säsongen var slut. Jag har haft en bra dialog med Ted Andersson (sportchef) och jag har inte behövt bekymra mig under den här perioden.

Kontraktet är, likt Hermanssons tidigare kontrakt, skrivet på ett år. Det har sin förklaring.

– Det är lite för att trigga mig själv, att varje säsong veta att man har ett utgående kontrakt och att jag verkligen måste bevisa att jag ska vara kvar.

Försäsongen är inledd och förutom egna träningspass träffas herrlaget en gång i veckan för ett gemensamt träningspass.

– Det är lite annorlunda och speciellt. De passen vi har kört gemensamt har varit bra, sen har vi fått pass där vi ska köra själva hemma och med tanke på läget just nu så har motivationen kanske inte varit på topp. Sen är det otroligt kul att träffa grabbarna igen.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer