Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Jesper Hermansson skriver ettårskontrakt


Jesper Hermansson återvände till VSK för ett år sedan efter tre säsonger i TB Västerås, nu är Grönvitt och Jesper överens om en förlängning på ett år. – Jag har svårt att se att vi inte ska bli bättre än vad vi var förra säsongen, säger Jesper Hermansson.

För ett år sedan återvände Jesper till Sportklubben efter tre år i TB Västerås, det blev en titel och SM-final under återvändningssäsongen.

– När man har fått lite perspektiv på det så är det ändå en bra säsong. Spelar man i VSK så är målsättningen att vinna guld. Sett till förväntningarna utifrån så överpresterade vi, med guld i Svenska cupen och SM-final. Det var en nystart också, visionen ligger några år framåt.

Varför väljer du att stanna?
– Det är min moderförening, jag har spelat i VSK sen jag var fem år. Jag kan föreningen, jag är uppväxt med den och på något sätt har den fostrat mig till den jag är idag. Det här är hemma.

Vad har du för tankar på nästa säsong?
– Först och främst är det skönt att landa efter en säsong och koppla bort bandyn lite. Men när vi fick reda på att vilket datum vi drar igång igen så blir man taggad, vi har knappt träffats sen SM-finalen. Vi har en bra grund att bygga vidare på, jag har svårt att se att vi inte ska bli bättre än vad vi var förra säsongen.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer