Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Kasper Sandgren klar för VSK Bandy


16-årige Kasper Sandgren byter långsida i ABB Arena Syd och är klar för VSK Bandy. – Jag kan inte tacka nej till en sån här chans, säger Kasper Sandgren om att skriva på för VSK.

På annandagen 2016 Elitseriedebuterade Kasper Sandgren, mot VSK Bandy.

– Det var jättestort och kul för mig, absolut. Men jag vet själv om att jag egentligen inte skulle vara där då, men jag är jätteglad för den chansen.

Nu, drygt två år senare, är Kasper klar för VSK Bandy.

– Det känns riktigt stort. Jag kan inte tacka nej till en sån här chans, att få komma till en storklubb. Jag hoppas att jag kommer få en riktigt bra utveckling här i VSK, säger Kasper och fortsätter;

– Det har alltid varit en stor dröm, alla vill spela i VSK. Är man i TB så är man lillebror och man vill alltid till storklubben. Det kommer bli en enorm skillnad för mig, med allting.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– Skridskostark spelare som krigar mycket och kämpar för laget.

Om en dryg vecka fyller Kasper 17 år, men har redan ett gäng Elitseriematcher och Allsvenska-matcher under bältet.

– Det är klart att det har varit nyttigt för mig, man får mycket rutin tidigt och man får känna på att spela riktig seniorbandy.

Hur ser du framåt, mot den kommande säsongen?
– Det är svårt att säga, det blir ett väldigt stort steg och jag vet inte om jag kan ha så höga förväntningar. Jag är nöjd om jag får vara med och träna med VSK, bara det är ett jättestort kliv.

Fakta
Namn: Kasper Sandgren
Född: 2 maj 2002
Moderklubb: TB Västerås
Kontraktslängd: 2+1 år

 

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer