Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Kröller klar för herrlaget, spelar redan ikväll mot Sandvikens AIK | ”Vi bestämde oss snabbt”


Ni kan vara lugna, vi har inte värvat någon okänd spelare. Stefan Edberg heter numera Stefan Kröller, samtidigt som namnbytet i samband med ett giftermål byter Stefan även numret på tröjan från två till 66. – Det var naturligtvis jättesvårt och efter många hårda och tuffa diskussioner så landade vi att Kröller är mer unikt i Sverige, säger Stefan Kröller.

Stefan Edberg är historia, lär känna Stefan Kröller. Bekanta er även med nummer 66. Allt grundar sig i att Stefan i söndags gifte sig med sin Marika.

– Det var en jättemysig dag, väldigt enkelt. Det var jag, min blivande fru och vår grabb tillsammans med en fotograf. Vi ville ha ett litet bröllop på vårt sätt och med tanke på corona så kändes det helt rätt och vi bestämde oss snabbt.

Efternamnbytet var inte ett lätt beslut, till slut landade det i att det finns fler Edberg i Sverige än Kröller.

– Det var naturligtvis jättesvårt och efter många hårda och tuffa diskussioner så landade vi att Kröller är mer unikt i Sverige.

Är det någon skillnad att vara Stefan Kröller mot Stefan Edberg, såhär sex dagar in?
– Hahah, nej egentligen inte. Jag är samma gamla Stefan, samtidigt som det är lite kul har det har nog inte landat riktigt än.

Kröller går även från nummer två på ryggen till nummer 66.

– Jag kände att tvåan är Edberg för mig, ska jag byta efternamn så varför inte byta nummer också. Det kände jag var ganska givet.

Varför nummer 66?
– Jag satte mig ner och funderade på vilket nummer jag skulle ta, jag funderade på både 19 och 3 men det gick tydligen inte av någon anledning. Vår son heter Frans och vi får en till son i december som kommer heta Falke. F är den sjätte bokstaven i alfabetet, jag har kontrollräknat väldigt många gånger med hjälp av fingrarna, så då blev det logiska valet 66.

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer