Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

KLART: Lovisa Odén stannar i Grönvitt – överens om nytt ettårsavtal


Lovisa Odén har skrivit ett nytt ettårsavtal med VSK Bandy och siktar mot nya framgångar. – Nu har vi något att jobba efter och vi ska ikapp och förbi igen, säger Lovisa Odén om finalförlusten mot Villa Lidköping.

– Det känns jättekul att få fortsätta representera klubben jag nästan är född och uppvuxen i. Vi har något bra på gång som vi jobbat för en längre tid och vi är inte färdiga än.

Det har väckts en stor revanschlusta för många av spelarna, inte minst efter finalförlusten mot Villa Lidköping för tolv dagar sedan.

– Till stor del är det själva finalförlusten som gör att man har den här revanschlustan, men också att vi fått en utmanare i framförallt Villa som tagit steg senaste åren och till och med sprungit förbi oss i år. Nu har vi något att jobba efter och vi ska ikapp och förbi igen.

Hur går tankarna på säsongen 2021/2022?
– Vi ska fortsätta jobba på och ta vid där vi slutade förra säsongen. Jag tror att vi kan utvecklas både individuellt och som lag för att kunna ta ett steg till. Någonstans är man mer taggad än någonsin.

Peder Lönn, sportchef:
– En fysisk och lojal lagspelare som är användbar i många roller i framförallt sitt defensiva spel. Sätter laget framför jaget och är en, sett till sitt VSK-ursprung och erfarenhet, viktig person på sidan av planen.

Dan Kiwii Persson
Foto: Jako Keric


[fb_like]

Kommentera

kommentarer