Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Maja Odén förlänger med Grönvitt


Med ett historiskt SM-guld i ryggen väljer Maja Odén att stanna i moderklubben VSK Bandy i minst två år till framöver. – Vi är otroligt nöjda och glada över SM-guldet men vi vill ha ännu fler, säger Maja Odén.

Redan som femåring inledde Maja Odén sin VSK-karriär när hon började i Bandyskolan. Sedan dess har hon varit klubben trogen och fortsätter vara det framöver.

– Det känns jättebra att få spela två år till i VSK. Jag stannar för att jag trivs så pass bra i staden och med laget. Vi tog SM-guld förra säsongen och vi har börjat bygga något som känns väldigt bra.

Ja, det blev ju en historisk säsong för laget när man bärgade klubbens första SM-guld på damsidan en solig eftermiddag i mars. Mitt i sommarvärmen blickar Maja tillbaka på säsongen.

– Vi är otroligt nöjda och glada över SM-guldet men vi vill ha ännu fler. Man kan alltid bli bättre på saker och ting och i år vill vi ta ännu ett kliv i utvecklingen.

Försäsongen är i full gång och laget går snart på semester för att sedan påbörja isträningen i mitten av augusti. Spelschemat är släppt och inför säsongen 19/20 tror Maja att serien blir ännu jämnare.

– Jag ser fram emot säsongen, det ska bli jättekul. Serien blir jämnare och jämnare, det är mycket roligare än att man åker och bara hämtar två poäng. Förra säsongen var det bra konkurrens och jag tror att det blir ännu bättre i år, vilket skulle vara kul. Man spelar för att det är en tävling och utmaning.

Dan Kiwii Persson
Foto: Stefan Borg


[fb_like]

Kommentera

kommentarer