Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Martin Landström lånas ut till Baikal Energy


Ryska Baikal Energy lånar Martin Landström över kommande säsong. – Det här är något man har drömt om sen man började spela bandy, säger Martin Landström.

Det har varit en mängd svenskar, och VSK:are, i Ryssland genom åren. Men Martin Landström är förste svensk i Baikal Energy.

– Det här är något man har drömt om sen man började spela bandy. Jag är glad, stolt och förväntansfull.

Landström har tre säsonger i VSK bakom sig och har ett år kvar på kontraktet när utlåningen går ut.

– Det är lite vemodigt att lämna VSK såklart. Jag trivs fantastiskt bra i Västerås och oerhört bra i laget. Samtidigt är det elitidrott vi håller på med och då ingår det att lämna ibland. Jag är glad att jag har ett år kvar på kontraktet när jag kommer hem så de flesta kommer jag att spela med igen, säger Landström och fortsätter;

– Jag trivs väldigt bra i föreningen och jag är stolt över att representera VSK. Jag har väldigt starka känslor efter bara tre säsonger, VSK är en oerhört fin förening rakt igenom.

– Jag vill tacka föreningen i allmänhet och Ted Andersson i synnerhet för att de har varit tillmötesgående under utlåningsprocessen.

Ted Andersson, sportchef VSK Bandy:
– Jättekul för Martin som får den här chansen. VSK Bandy kommer aldrig hindra spelare som vi tror har en möjlighet att utvecklas till en bättre spelare, det ger också oss chansen att få hem en ännu bättre spelare.

Martin Landström lånas ut en säsong och när han återvänder till Sverige har Martin ett år kvar på sitt kontrakt med VSK Bandy.

VSK Bandy vill passa på att önska Martin Landström all lycka till i Ryssland och Baikal Energy!

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer