Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Rasmus Sjöström stannar två år till


Rasmus Sjöström har skrivit på ett nytt tvåårsavtal med VSK Bandy och stannar därmed minst till och med säsongen 2020/2021. – Det känns otroligt hedrande, säger Rasmus Sjöström.

Rasmus Sjöström har redan 79 matcher i VSK-tröjan trots sina nyligen 20 år fyllda. Nu har han skrivit på ett nytt kontrakt med Sportklubben.

– Det känns otroligt hedrande, både att klubben vill ha kvar en men också att man får vara kvar i sin moderklubb. Det är ett mål man har, att etablera sig i laget och bli en viktig kugge.

Rasmus är född och uppvuxen i Västerås vilket gjorde det enkelt för honom att förlänga.

– Dels så vill jag vara kvar i moderklubben, jag tycker om Västerås och VSK. Vi har något spännande på gång i laget, vi är unga och var i SM-final redan i år och det ska bli kul att fortsätta tävla med de här grabbarna. Sen funkar det väldigt bra med det personliga utanför bandyn.

Om du skulle blicka tillbaka på säsongen 2018/2019, hur skulle du sammanfatta den?
– Den var bra får man ändå säga. Många experter gick ut och dömde ut oss på förhand, men vi vann Svenska cupen, slutade tvåa bakom Villa Lidköping i serien och gick till SM-final. Med lite distans så tycker man att det är en bra säsong, men det har tagit ett tag att komma dit. SM-finalen satt långt inne.

Vad ser du fram emot nu?
– Att få träffa grabbarna igen nu när vi drar igång nästa vecka och att börja träningen inför nästa säsong.

 

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer