Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Robin Andersson skriver nytt tvåårskontrakt


För ett år sedan blev Robin Andersson klar för VSK Bandy, nu har han skrivit ett nytt tvåårskontrakt med Sportklubben. – Jag vill inte representera någon annan klubb, säger Robin om valet att förlänga.

Det ryktades om det i flera år och till slut blev det klart, Robin Andersson tog steget från TB Västerås till VSK Bandy för ett år sedan. Då skrevs ett ettårskontrakt på, nu har parterna kommit överens om ett tvåårsavtal.

– Det känns jätteskönt att veta vad man ska göra, man får lite arbetsro. Jag vill inte representera någon annan klubb så det var inga konstigheter.

Du har en säsong i ryggen med VSK, varför väljer du att stanna?
– VSK är en jättefin förening med många fantastiska supportrar, sen trivs jag också i staden. Framförallt är det för att klubben alltid vill vinna och det är något man strävar efter.

Första säsongen i Grönvitt innebar även första titeln för Robin Andersson, seger i Svenska cupen. Han blickar tillbaka på en säsong där han känner att det finns mer att ta av.

– Vi tog en titel och gick till SM-final, det är bra men vi hade såklart velat vinna den. Nu vill man mest tillbaka dit igen och göra det på rätt sätt och det känns som att man är i rätt klubb att göra det i.

Om en vecka samlas laget igen och drar igång försäsongen inför säsongen 2019/2020.

– Man får se fram emot att göra en bra försäsong och komma så bra förberedd som möjligt när serien drar igång i slutet av oktober, även om det är oerhört tufft fram till dess.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer