Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

KLART: Två år till för Måns Engström i Grönvitt


Försvararen Måns Engström skriver ett nytt kontrakt med VSK Bandy som sträcker sig två år framåt. – Vi visade verkligen att vi var att räkna med, säger Måns Engström om säsongen som gick.

Måns anslöt till VSK Bandy för ett år sedan när han lämnade moderklubben TB Västerås. Nu stannar han två år till hos Mesta Mästarna.

– Säsongen var en nytändning från TB, det var mycket nytt och fräscht och man har fått lära sig av de mer rutinerade med vad som gäller för att kunna vinna SM-guld.

Varför väljer du att stanna?
– Det är för att fortsätta utvecklas som spelare. Gruppen som helhet är en bra blandning, jag tror på det här spelet och jag tror att vi kan komma långt med det här.

Hur blickar du tillbaka på säsongen?
– Det är med blandade känslor. Vi gjorde en bra försäsong och grundserie där vi var starka igenom hela serien och i slutspelet visade vi verkligen att vi var att räkna med hela vägen.

Hur går tankarna på nästa säsong?
– Man sitter och tänker lite på säsongen som har varit och men är lite besviken att man förlorade finalen, det gör att man blir inspirerad för att ta nästa säsong med full kraft och göra en minst lika bra säsong. Det är bara inspirerande och jag känner mig taggad.

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer