Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Herr: “Kommer vara bra tryck imorgon” – Michael Carlsson inför semifinal 3:5


Grönvitt har 2-0 i semifinalserien mot Hammarby IF och har läge att säkra finalplatsen på hemmaplan på måndagskvällen. – Publiken har lyft fram oss i slutspelet, hoppas att alla kommer och stöttar oss imorgon, säger Michael Carlsson efter söndagsträningen.

Laget är stärkta efter fredagens seger på ett snöigt Zinkensdamms IP där man först tappade 3-0-ledning till 3-3 och att sedan avgöra till 4-3.

– Vi har haft bra moral under hela säsongen och när man bryter tillbaka i en match sådär så stärks moralen ännu mer. Samtidigt har vi lagt den matchen bakom oss och blickar framåt.

Framåt mot semifinal tre och hemmaplan igen alltså.

– Känslan är god, vi har lagt ner ett bra jobb och skaffat oss ett bra utgångsläge, men som alltid jobbar vi med en match i taget och det är först till tre som gäller. Det är lite klyschigt, men så är det.

Hammarby IF måste vinna för att hålla liv i sin säsong och semifinalserien och VSK är beredda på att bortalaget kan komma att göra förändringar.

– De kan agera på olika sätt och vi har tagit upp lite olika scenarion, vi är beredda på om de ändrar någonting. Samtidigt är det fokusering på oss, vi kommer göra de sakerna vi tycker är viktiga för oss.

Det förväntas storpublik i ABB Arena Syd imorgon, hur känns det?
– Publiken har lyft fram oss i slutspelet och det kommer att vara bra tryck här imorgon. Vi ser fram emot morgondagen och hoppas att alla kommer och stöttar oss.

S E M I F I N A L 3:5
VSK Bandy Herr – Hammarby IF
Måndag 11/3 19.00
ABB Arena Syd

Biljettlänk >>>
Se matchen på Bandyplay.se, klicka här >>>
Följ matchen på Elitrapport.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer