Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Landslag: Genrep för P17-landslaget inför VM


Den 13-15 mars spelas P17-VM i Lidköping, landslaget samlas i Uppsala måndagen 17 februari för en sista träff innan VM. VSK:arna Figge Nilsson och Liam Burberry Gahm är uttagna.

För två år sedan vann det svenska P17-landslaget VM-guld i ryska Uljanovsk och i mitten av mars får de chansen att försvara titeln på hemmaplan i Lidköping. Innan dess, och innan den slutgiltiga VM-truppen tas ut, så ska landslaget dock träffas i Uppsala den 17 februari för ett kort läger med ett träningspass och en träningsmatch.

– P17-landslaget har fått möjligheten att ha ett litet läger i Uppsala då förra lägret i Åby blev ett läger som var väldigt ekonomiskt genomtänkt. Detta är en möjlighet för oss att se killarna ytterligare en gång i tuff miljö. Vi närmar oss det stora målet för året med ett VM på hemmaplan, men vi har fortfarande inte spikat truppen helt, säger förbundskapten Göran Boström och fortsätter:

– Vi har valt att kalla dessa grabbar till detta läger nu. Vi kommer att ha en kortare samling då det är mycket matcher just nu, men denna samling är mycket värdefull för oss. Desto mer tid vi kan få tillsammans innan VM är en stor bonus. Vi kör en träning och en match och sedan så har vi lite snack.

P17-landslagets lägertrupp:
Arvid Tapper, IK Sirius
Erik Lycksäter, Nässjö IF
Figge Nilsson, Västerås SK
Filip Johansson, Vetlanda BK
Hugo Nyman, IFK Vänersborg
Karl Tagesson, Villa Lidköping
Ludde Bjernulf, IFK Rättvik
Lukas Forsström, IFK Vänersborg
Melker Broberg, Villa Lidköping
Måns Racov, Vetlanda BK
Rasmus Skarps, Edsbyns IF
Sam Börjes, IFK Rättvik
Simon Winther, Falu BS
Tobias Blomqvist, Ljusdals BK
Vladimir In-fa-lin, Vetlanda BK
Liam Burberry Gahm, Västerås SK

 

 

Dan Kiwii Persson
Foto: Chricke Granqvist


[fb_like]

Kommentera

kommentarer