Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Ordförande har ordet – Drömmen om dubbelfinal på Studenternas


Det är med stor glädje jag konstaterar att våra damer ska spela SM-final den 23 mars på Studenternas och dessutom som seriesegrare!

Vilken säsong våra damer har bjudit oss på, vi är så stolta över våra tjejer. Nu hoppas vi få kröna denna fina säsong med en medalj av ädlaste valör. Våra herrar är mitt uppe i semifinalmatchandet med en seger i tisdags och ny kamp på fredag på Zinken. Tufft, tätt och väldigt spännande. Glädjande var att det var över 3000 personer som hejade fram våra grönvita spelare. Med mycket folk på läktaren blir tillställningen så mycket roligare för oss alla – inte minst för spelarna – och dessutom lite välkommet klirr i kassan. Nästa hemmamatch är på måndag – ta med dig kompisar, grannar och andra du känner och hjälp oss att skapa årets fest på måndag!

Ekonomin, ja – ett ämne som jag får många frågor runt. Hur går det? Vad gör ni? Som jag tidigare har aviserat så kommer vi att göra ett rejält minus denna säsong, runt 2 Mkr. Vi införde snabbt ett köpstopp i föreningen där det kommer att synas när vi stänger böckerna hur mycket vi lyckats kapa kostnaderna med. Vi har en stor verksamhet och det är inte så lätt att mitt i säsongen strypa allt men vi har gjort vad vi har kunnat och det kommer att påverka vårt resultat.

Budgetarbetet inför nästa säsong har vi nu stretat med sen årsskiftet, vi har gjort djupa analyser på intäkter och kostnader för att bättre förstå vilka åtgärder som vi behöver göra och vi kommer att behöva vidta åtgärder. Dessa ber jag att få återkomma till på vårt årsmöte.

En ide vi fick tidigt var att skapa ”Grönvit till 1000”, en kampanj som syftar till att hitta 1000 personer som tillsammans blir Stjärnsponsor till VSK Bandy. Genom att betala in 1000 kr för att du vill stötta oss får du ett häfte med fantastiska erbjudanden från 32 av våra samarbetspartners, vilket gör att du enkelt kan ”tjäna” tillbaka 1000-lappen.  Just nu jobbar alla i föreningen med att hitta er som är Grönvita till 1000 för att rädda vårt resultat och skapa oss en bättre sits till nästa säsong. Vill du bli Grönvit till 1000, kontakta kansliet eller mig så löser vi det. Vi närmar oss de första 200 redan nu – häng på du också!

Så just nu drömmer jag vidare om dubbelfinal på Studenternas och att 999 personer tillsammans med mig vill bli Stjärnsponsorer och vara Grönvit till 1000.

Gisela Stockhaus
Foto: Mathilda Stenholt Svärd


[fb_like]

Kommentera

kommentarer