Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Peab förlänger med Västerås SK


På bilden från vänster: Magnus Andersson, Johan Jansson och Johan Sahlberg. Alla tre arbetschefer i Västerås.

Nordens samhällsbyggare, Peab, förlänger sitt samarbetsavtal med Västerås SK. – Vi vill tillsammans med VSK Bandy vara med och bidra för att tillsammans skapa en bättre framtid för våra unga, säger Johan Jansson, arbetschef på Peab i Västerås.

– Vi på Peab är stolt sponsor till VSK Bandy. Barn och ungdomars möjlighet till rörelse och att få vara delaktiga i en idrott är en viktig fråga för oss lokalt men även för Peab i stort. Vi är Nordens samhällsbyggare och vi har ett nytt fokusområde i vår nya affärsplan, ett strategiskt mål att vi ska ta ett ökat samhällsansvar och det inkluderar barn- och ungdomsidrotten.

– Det börjar med barn och ungdomar. Den lokala idrotten är superviktig för oss och framförallt vill vi stödja föreningar som jobbar för de ungas utveckling och rörelse. Där vill vi tillsammans med VSK Bandy vara med och bidra för att tillsammans skapa en bättre framtid för våra unga, säger Johan Jansson, arbetschef på Peab i Västerås.

– Jag gillar att man jobbar med och för ungdomar där alla är inkluderade. Arbetet kring ungdomar ligger i linje med vad vi på Peab står för. För oss är det viktigt att alla visar respekt gentemot både med- och motspelare samt domare och publik. Det är också viktigt att föreningen välkomnar människor ur alla delar av samhället precis som vi på Peab gör. Lägg till bandyn på det så är det en bra helhetslösning, säger Magnus Andersson, arbetschef Peab Västerås och fortsätter,

– Vi pratar om att vi är Nordens samhällsbyggare och det betyder inte bara att vi faktiskt handgripligen bygger utan också att vi är med och tar viktiga samhällsbeslut och stöttar ungdomar runt om i Sverige.

Dan Kiwii Persson
Foto: Peab


[fb_like]

Kommentera

kommentarer