Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Premiär för Försäsongens Mästare imorgon 10.00 – ”Han är oerhört snabb”


Imorgon, fredag, är det premiär för Försäsongens Mästare där en spelare från varje Elitserielag gör upp i fyra tävlingar där man till slut korar försäsongens mästare. Martin Landström representerar VSK Bandy och minns tillbaka på inspelningsdagen. – Det var en ny upplevelse och jag tror att bandy på sådär nära håll kan bli häftigt att se.

Det var i mitten av augusti det började läcka ut bilder från Sparbanken Lidköping Arena. Vad gjorde Christoffer Edlund, Per Hellmyrs, Johan Löfstedt och Martin Landström på samma ställe så tidigt på säsongen?

Det var inspelningen av en fyraprogramsserie kallad Försäsongens Mästare som spelades in och imorgon, fredag 28/9 10.00, släpps det första avsnittet.

Hur var det att hänga en hel dag med spelare från de andra klubbarna?
– Jag känner ju ingen privat förutom Johan Löfstedt, men alla var trevliga och det var inte svårt att prata med någon. Sen är det otroligt duktiga bandyspelare, och bra killar på sidan om.

Under hela inspelningsdagen var det långa perioder av väntan. Dels för att produktionsteamet riggade nästa gren, men också då många av tävlingarna spelades in en och en. Det gjorde att det blev mycket tid till prat.

– Man åkte ner och var väl inte riktigt trygg i rummet till en början, men alla är trevliga och vi har en ganska stor gemensam nämnare i bandyn så det blev mycket prat om det.

I det första avsnittet gör spelarna upp i en hastighetstävling, med boll.

– Det var att åka fort rakt fram. I mitt heat mötte jag Fagerström (Christoffer, forward i Hammarby IF) och han är oerhört snabb, men jag gjorde mitt bästa.

Till inspelningen hade det tagits fram specialdesignade matchtröjor, med en stor logga av klubbens emblem på framsidan och utan reklam.

– Oerhört snygga tröjor måste jag tillägga, avslutar en leende Martin Landström.

Se det första avsnittet av Försäsongens Mästare här på hemsidan eller i våra sociala medier imorgon, fredag 28/9, 10.00.

Vi vill passa på att tacka våra sponsorer Svenska Spel, Bad & Värme, Aros Måleri och Arenabussen.se som hjälper till att stötta Försäsongens Mästare.

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer