Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Så här ser du bandy i vinter


Förra veckan kom ett positivt besked gällande publikfrågan. Från 1 november tillåts 300 personer vid offentliga evenemang. Detta innebär att vi kan bjuda in 300 besökare på våra hemmamatcher för dam- och herrlag.

VSK Bandy kommer att prioritera säsongskortsinnehavare på dessa 300 platser. Hur du bokar din plats kommer att presenteras så snart vi har det klart.

Kvällen innan matchdag stängs förbokningen för säsongskortsinnehavare och eventuella resterande platser kommer att släppas till de som inte har säsongskort. Dessa platser kan man inte förboka utan betalas på plats när man kommer till arenan, dessa biljetter kostar 180kr/st. Information om hur många platser som kan köpas vid arenan kommer publiceras i våra kanaler. Först till kvarn gäller, dessa betalas med kort eller swish på plats.

Vi tror dock att de 300 platserna kommer bokas av säsongskortsinnehavare inför varje match så det säkraste och kanske enda sättet att få se bandy i vinter kan vara att skaffa ett eget säsongskort.

KÖP SÄSONGSKORT
Herrlagets hemmamatcher (serie- och slutspel): ENDAST 1200 kr (ord.pris 1800kr)
Damlagets hemmamatcher (serie- och slutspel): 500 kr
Båda lagens hemmamatcher: ENDAST 1700 kr

Maila till biljett@vskbandy.se hur många och vilken typ av säsongskort du önskar, ditt för- och efternamn samt mailadress för varje säsongskort. Du kommer att få en bekräftelse via mail när ditt säsongskort är klart att hämtas. Betalar gör du när du hämtar säsongskortet/-en på VSK Bandys kansli, med kort eller swish. Det är viktigt att du skriver rätt mailadress till rätt säsongskort.

Då rådande läge tvingar besökare att sitta vid offentliga evenemang väljer vi dock att sälja våra säsongskort till ståplatspris.

Minst en av hemmamatcherna under säsongen kommer barn och ungdomar att ha förtur på de 300 platserna, detta i enlighet med vårt arbete i Schysst Framtid.

Erbjudandet gäller fram till och med fredagen den 13 november.

Du som redan har säsongskort till dam- och/eller herrlagets hemmamatcher kommer, precis som de som köper säsongskort nu, att ha förtur på 300 platserna i arenan.

Om och när mer publik tillåts så kommer vi med största sannolikhet att använda samma princip men för den då rådande maxgränsen.

 

VSK Bandy


[fb_like]

Kommentera

kommentarer