Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Swedbanks kunder drabbas av driftstörningar – att tänka på inför biljettköp till kvällens match


Vid ettiden på natten mot fredagen inleddes problemen för Swedbank. Alla banktjänster påverkas, både internetbanken, kortbetalning och swish. Problemet kan komma att drabba biljett- och andra köp i ABB Arena Syd i samband med kvällens match.

Det är även störningar med att betala med Visakort hos företag kopplade till Swedbank. Även SEB uppger att det kan bli problem för andra bankkunder, om det är Swedbank som sköter betalningen i en butik.

”Just nu förekommer en driftstörning hos Swedbank och Sparbankerna som kan påverka Swish-betalningar till och från denna bank. Swedbank och Sparbankerna arbetar för fullt med att lösa problemet och vi uppdaterar vår hemsida när status ändrats. För frågor om betalningar, var vänlig kontakta din bank”, skriver betaltjänsten Swish på sin hemsida.

Ta med kontanter

VSK Bandy uppmanar kvällens besökare att ta med kontanter som säkerhet. Biljettluckan vid ABB Arena Syd öppnar redan klockan 18.00 för dig som vill köpa matchbiljett och även då rekommenderar vi att man tar med kontanter.

Eftersom Swedbank inte vet exakt vad som kommer att hända och när allt fungerar felfritt igen så uppamanar VSK Bandy som sagt kvällens besökare att ta ut kontanter. 


[fb_like]

Kommentera

kommentarer