Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Ungdomskollen v.6


Denna vecka var vi iväg till Finspång för att spela poolspel. Eftersom det är en lång resa och sjukdomsperiod landade deltagarantalet på 10 tappra killar. Motståndet var Derby och Finspångs två lag. Vi spelade ett för åldern riktigt bra bandyspel. Grabbarna har börjat få rutin på att titta upp och passa anfallskompisen som är fri. Några gånger gick vi bort oss i försvaret, men räddades av bländande målvaktsspel. Tre matcher med schysst spel, fick beröm av domaren för gott uppförande. En lång dag blev det, men det var det värt.

Ledarna P-11

VSK F10 arrangerade poolspel på Rocklunda 8/2 för flickor nivå ”Lätt”.
Skutskärs IF, UNIK BK samt två lag från VSK deltog, Det var sex bra matcher med många mål och mycket hårt arbete. Det märks att det är andra året som lag, positionerna börjar sitta, fler och fler vågar gå in i närkamper och många har tagit stora kliv när det gäller skridskoåkning. Vi såg också många fina räddningar från de som var målvakter. Slutligen ett stort tack till våra duktiga och engagerade domare Hampus och David som ser till att det blir bra matcher.

Ledarna F-10

Från P-10:s lagträff i lördags. Pizza, suschi i logen till Olle Wibergs kloka ord om att bygga ett lag. Vikten av att alla får vara med, att alla får träna på att bli bättre. Och så suveräna Malin Hedfors och Linda Lohiniva (våra faddrar) som skrivit autografer, eftertraktade av hela laget.

Tack VSK för dagen!

Ledarna P-10

 

En intensiv, men otroligt kul helg för P08 med dubbla poolspel.

Lördag
Sjukavhoppen började rulla in på fredagskvällen men efter en del pusslande fick vi med två avbytare till Linköping för 9-manna spela i mellanserien. Taggade killar gick först ut mot Katrineholm som vi haft svårt mot den här säsongen. Efter en av våra bättre halvlekar i år leder vi 3-2 i halvtid men orkar inte riktigt hela vägen utan Katrineholm drar längsta strået denna dag. Massor med bra prestationer från vår sida att bygga vidare på så efter lite omladdning tog vi en ganska enkel seger mot Derby. En härlig dag!

Söndagen började i ottan med avresa mot anrika Zinkensdamm för matcher mot GT76 och Hammarby. Sjukavhoppen fortsatte in på söndag morgon, men vi lyckades till slut få ihop ett lag med en avbytare.
GT/76 var först ut och det blev en väldigt jämn och tuff match där lagen växlade ledning genom matchen. Domarna hade mycket och göra då det stundtals blev ganska fysiskt spel för att stoppa varandra. VSK:s segermål kom på några sekunders övertid, vilket livligt påpekades av deras tränare. Andra matchen mot Hammarby blev även den en kamp men VSK kontrollerade händelserna ganska bra. Hammarby som hade slagit GT76 stort var segervissa men gjordes uddlösa av vårt lagarbete. Hammarbyarna tog till och med timeout (!?) efter 3 minuter, något ingen av oss, inklusive domarna, varit med om tidigare på den här nivån. Vinst med 4-2 efter ett sent tröstmål av Hammarby och glädjen var total efter två segrar. På hemresan stannade vi och firade på hamburgerrestaurang.

Ledarna P-08

 

Dan Kiwii Persson


[fb_like]

Kommentera

kommentarer