Officiell hemsida för mesta mästarna VSK Bandy

Nyheter

Ungdomskollen vecka 10


VSK F10 avslutade säsongen i lördags med att delta i Mälarenergi Cup. Vi hade två lag som mötte tufft motstånd från Skutskärs IF, Hammarby IF, UNIK och Uppsala BoIS. Våra tjejer slet och kämpade men när en del spelare är lite större är det tufft. Vi såg många härliga passningar, snygga överlämningar, backar som inte tvekar att ge sig in i närkamper och ett riktigt fint spel från våra målvakter.

Ledarna F-10

VSK P06 tog silver i Stockholm cup. Efter en rysare vann GT76 finalen med 3-2.

Via 6-4 totalt i semifinalens dubbelmöte mot Helenelund landade P06 på Zinkensdamm.
Final på klassisk is sent i söndagskväll. I några plusgrader och i skenet av en stigande fullmåne inledde vi riktigt bra men fick inte till avsluten.
GT gjorde 1-0 på straff och ökade till 3-0, som det stod i paus.
Vi hade inte flytet med oss, vi kände trots underläget att vi var med och bestämde oss i halvtid för att trycka på i andra halvlek.
Det gjorde vi verkligen. Bra passningsspel, samarbete i defensiven och högt deltagande på många spelare gjorde att vi reducerade till 3-2 med drygt tio minuter kvar att spela.

Försökte behålla farten och trycket under den mycket spännande avslutningen, men GT är tätt i försvarsspelet och vi lyckades inte driva matchen till suddenstraffar.

Besviket efter slutsignalen, vi gav dem verkligen en fight in på mållinjen – men samtidigt bara att gratulera GT till en bra match.

Under hela Stockholm cup, som inleds med seriespel under säsongen, har samtliga spelare i truppen verkligen bidragit.

GT76-VSK P06 3-2 (3-0)
Hörnor: 7-14
Publik: 69

Ledarna P-06


[fb_like]

Kommentera

kommentarer