Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

Ungdomslagen v.47


Vi är otroligt glada att kunna meddela att vi under säsongen, varje vecka, kommer att lägga ut bilder och texter från våra ungdomslag. Då alla lag inte alltid spelar så kommer det rapporter från olika lag, olika veckor.

Igår söndag var det dags för säsongens första poolspel för VSK F-10. I poolspelet deltog ett 40-tal spelare från UNIK BK, Uppsala BOIS, GT/76 samt två lag från VSK. Förutom dessa klubbar fanns det även med inlånade spelare från Tillberga BK och Katrineholm Bandy som inte har egna flicklag. Det blev sex jämna matcher ute på Hakonplan med kanonfin is, duktiga domare och förvånansvärt pigga spelare om än med lite kalla tår och fingrar.

Foto: Linda Lohiniva

/Ledarna F-10

 

Ett lag från P-08 hade en härlig vintrig söndagskväll på Sollentunavallen där vi mötte Spånga.
Det var länge oklart om, var eller när vi skulle spela då Spångas kylaggregat gått sönder och det finns ingen is – men vi hamnade till slut i Sollentuna.

Det blev en kul kväll med bra spel på isen, sång och skratt i bussen och alla var trötta och glada när vi hemåt for!!!

/Ledarna P-08

Torsdagsträningen på Hakonplan blev något som vi kommer minnas länge. Spöregn och ett tjockt täcke av vatten på isen. Tappra killar genomförde en lite förkortad träning utan att klaga, trots att vi var genomsura.

Lördag 30 november
23 taggade killar drog till Katrineholm för att spela vinterns första poolspel. Strålande väder och någon minusgrad gjorde att förutsättningarna var optimala. Motståndet var Katrineholm med två lag och Finspång. VSK:s båda lag spelade riktigt bra, kämpade och hade kul. Till en början var det lite soloåkning, men efter prat om passningar kom samspelet igång. Vi fick se riktigt fina inspel till fria spelare.
Efter våra matcher hjälpte några killar Finspång, som inte hade någon avbytare. En schysst spelare kan spela oavsett vilken färg på tröjan det är.
En MYCKET lyckad dag!

/Ledarna P-11

 

 

VSK Bandy


[fb_like]

Kommentera

kommentarer