Officiell hemsida för mesta mästarna Vsk Bandy

Nyheter

VSK Bandy önskar dig en glad sommar


Hej på er!

Utanför fönstret är det strålande väder, vad passar då bättre än en uppdatering från VSK Bandy.
Isen i ABB Arena Syd är tinad sedan länge men föreningen ligger inte på latsidan för det, nedan har ni information om vad vi har på gång den närmsta tiden.

Under vecka 27 siktar vi på att anordna Sveriges största ungdomsgård. Vi fyller hela ABB Arena Syd med kostnadsfria aktiviteter för barn och unga (6-15 år). Under veckan kan barnen prova på allt från padel och bumper-balls till fotboll och Prison Island. Under måndag den 1 juli delar vi ut åkband som ger fri transport med VL (gäller kl.09.00 – 16.00) under veckan.
Hjälp oss att sprida ordet till alla barn och ungdomar så ser vi till att skapa en oförglömlig sommaraktivitet!

Söndag den 18 augusti är det dags för Mesta Mästarnas ispremiär. Arenan fylls med aktiviteter för hela familjen och på isen kommer ett mixat lag med dam & herr möta ”VSK legends”. Var det bättre förr eller kommer våra a-lag åka 8-or kring Michael Carlsson och Hans-Elis Johansson? Mer info kommer längre fram.

Lördagen den 24 augusti arrangerar vi i samarbete med Inte ensam aldrig glömd (http://inteensamaldrigglomd.se/) en välgörenhetsmatch i fotboll på Solid Park Arena i Västerås. Två lag med förebilder från hela Sverige möts i en spännande match med målsättningen att skapa en minnesvärd dag för såväl publik som spelare. Samtidigt görs ett oerhört viktigt ställningstagande för barns rätt att vara barn. Intäkterna från matchen går oavkortat till att arrangera kostnadsfria aktiviteter för barn och ungdomar som stärker deras självkänsla. Bland spelarna finns Marcus Allbäck, Mikaela Åhlin-Kottulinsky, Josefine Öqvist, Mikael Tellqvist, Stefan “Lillis” Jonsson och många fler.

Spelschemat för kommande säsong är satt för både damer och herrar. Via länken kan ni ladda ner samtliga speldatum i er kalender: https://vskbandy.se/nyheter/lagg-in-vsk-matcherna-i-din-kalender/

Kansliet har semesterstängt på under veckorna 28-30. Kansliet har öppet till och med fredagen 5/7 och öppnar återigen måndagen 29/7.

Slutligen vill vi passa på att önska er en fin sommar!

Anders Ek, klubbchef VSK Bandy


[fb_like]

Kommentera

kommentarer