Adsum förlänger sitt långsiktiga samarbete med VSK Bandy

– Det finns flera skäl till att vi förlänger. Föreningslivets betydelse i staden, VSK Bandys bredd och elit och vårt företags ambition och chans att hitta nya kunder, berättar Jihmmy Ingvarsson, Adsum.

Jihmmy Ingvarsson utvecklar de olika skälen.

– Västerås är en tillväxtstad, helt enligt stadens strategi och ambition, som är i stort behov av att det finns aktörer som bedriver aktiviteter till det växandet antalet boende i staden. Där spelar föreningslivet en betydande, och kanske rent av en avgörande, roll för många människor. VSK Bandy är helt enkelt en förening som staden Västerås behöver.

– VSK Bandy är för oss en toppenbra samarbetspartner som agerar såväl på bredden med aktiviteter för barn och ungdomar både på isen och i skolorna, såväl som på toppen med elitmässiga dam- och herrlag som spelar för dubbla SM-medaljer i stort sett varje säsong.

– Vårt företags årliga stöd till klubben är såklart även en medveten marknadssatsning som vi i flera år bedömt vara värdefull även sett till att vi som företag får möjligheten att synas med VSK Bandy och dess nätverk, och där kan attrahera nya kunder till vårt företag.

– Det vi verkligen ser fram emot nu är en bandysäsong där man förhoppningsvis även får träffas på bandyarenan, och får möjlighet att på plats se idrott i världsklass.