Klubben - VSK Bandy
46
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-46,page-parent,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vår värdegrund och vår vision

Vi ska ha en värdegrund och vision som hela tiden samstämmer i sina fundament och som innehåller ramar och värdeord som vi agerar efter. Oavsett vilken roll vi har i klubben ska alla känna igen ”det grönvita” i vårt sätt att vara, agera och kommunicera.

 

I klubben är vi schyssta ledare, spelare, medarbetare och föräldrar genom att agera efter våra värdeord:
Glädje
Ansvar
Gemenskap

> Läs mer vår värdegrund

ABB Arena Syd

Den enda bandyarenan i Sverige i sitt slag
ABB Arena Syd är en av Sveriges modernaste inomhusbandyarena med unika möjligheter för stora evenemang och tävlingar. Även mässor och utställningar av olika karaktär och omfattning är lämpliga att förlägga i denna fantastiska arena.

> Läs mer om Rocklundaområdet

> Köp din matchbiljett

> Pressinformation

> Säkerhet vid matcharrangemang

Rocklunda Restaurang

Tillsammans med vår samarbetspartner Rocklunda Restaurang maximerar vi ditt arenabesök med god mat och dryck i samband med våra hemmamatcher. De serverar även lunch måndag-fredag i ABB Arena Nord.

> Se lunchmeny

> Boka matpaket till hemmamatcher

> Följ Rocklunda Restaurang på Instagram

> Följ Rocklunda Restaurang på Facebook