VSK Vännerna

VSK Vännerna, som startade den 6 december 1948, är en förening som främjar kamratskap och samhörighet. Medlemsavgifterna går tillbaka till VSK-lubbarna, Bowling, Bandy (Mesta Mästare) Herr & Dam och Fotboll (Snart Allsvenskan) Herr & Dam, det betyder att de används för att stödja och finansiera olika aktiviteter, evenemang eller resurser för Klubbarna, VSK Vännerna arrangerar olika aktiviteter, t.ex. sommar fest på Aggarön, Julfesten, buss resa t.ex. Bandyfinalen m.m. det gör vi för att öka på möjligheten att ge tillbaka så mycket som möjligt.

VSK Vännerna delar årligen ut stipendier till ungdomsverksamheten.

Att vara en del av en kamratförening som VSK Vännerna kan erbjuda medlemmarna möjligheten att träffa likasinnade, delta i gemensamma intressen och bidra till gemenskapen.

Genom att betala medlemsavgifterna ger medlemmarna sitt stöd till klubben och bidrar till att upprätthålla och förbättra föreningens verksamhet och erbjudanden.

Om du har specifika frågor om VSK Vännerna eller vill ha mer information om föreningen, kontakta VSK Vännerna direkt för att få de mest aktuella och detaljerade svaren.

VSK Vännernas styrelse 2023/2024

Birger Jonsson | Ordförande | 073-9837716 | birger@aroshalsoteam.se
Christer Ankarswed
Kjell Angtén
Kjell Johansson
Alvin Teppans
Lino Massaro
Bo Andersson
Ulf Geibert
John Byström

Medlemskap VSK Vännerna

300:-/person

Bankgiro: 238-7041
Swish: 123 655 55 02