Mat och bandy

Bord i Nordikon-logen

650kr/person inkl. moms

 

Ta med dina kunder eller medarbetare och njut av bandyn från Nordikon-logen. Här serveras tvårätters med förrätt och varmrätt. Efter maten serveras kaffe och en liten godbit. Passar bra för både små och större sällskap.

Bord på Hyllan

395kr/person inkl. moms

 

Här serveras en härlig måltid från Rocklunda Restaurang och du har fantastisk utsikt över planen från kortsidan. Bjud med dina vänner, arbetskamrater eller familj och njut av en helkväll med fantastisk mat och idrott i världsklass. I priset ingår en varmrätt och kaffe.

Matchvärdskap

25 000kr/match inkl. moms

 

Matchen presenteras i samarbete med ditt företag. Här har du och dina gäster tillgång till en egen loge hela kvällen. Uppsnack med tränare. Utse och dela ut matchens lirare. Här serveras tvårätters med förrätt och varmrätt. Efter maten serveras kaffe och en liten godbit.

Priset för matchvärdskapet är räknat på 20 personer, det går att boka upp till 40 personer. Tillkommande gäster 600kr/person inkl. moms.

Vi öppnar restaurangen 1,5 timme innan avslag.

Bokning sker fram till 12:00 dag innan match.

Bokning

Välkommen att boka ditt matpaket till Nicklas Ekstedt.
Meddela vilken match det gäller och eventuella allergier i samband med bokningen.
Bokning sker fram till 12:00 dag innan match.

 

Avbokning

Avbokning av bord/platser sker senast 48 timmar innan avslag. Sker avbokning efter detta klockslag så debiteras hela bokningen oavsett ändring eller avbokning.

Nicklas Ekstedt

Mail: nicklas.ekstedt@vskbandy.se
Telefon: 070-322 91 40